*) Jag använder en sås som heter ”Organic Korma Curry Paste” av märket Geo Organics. Nu när det börjar bli lite mer höstlikt ute så är det gott med lite olika soppor och grytor
5 dl yuzu , saften (yuzu är en asiatisk citrusfrukt, det går även bra med lime). 800 gram skreifilé , (grönlistad och msc-märkt torsk) eller annan vit fisk. 2 msk mugi miso paste
Serveres med ciabatta eller annet ferskt brød. 2 1/2ts karri eller 1-2ss vindalo curry paste 1 ts knust chili ( Jensens fra Australia, import Oluf Lorenzen) eller fersk2 ss smør og 2 ss olje til steking3 gulrøtter i skiver2-3 løk i tynne ringer (kone 4 el 5)3-4 hvitløksbåter/ kinesisk hvitløk (kone 1 el 2)1 ”tykk” finger Fersk ingefær(kone 1 el 2)(1 -2 terning fiskebuljong1 terning hønsebuljong3 dl vann)du kan bruker 1 glass med poultryfond i stedet for terninger og vann1 bx hakkede tomater3 dl kremfløte1 pakke/ boks kremet kokosmelk1 liten bx fersken i terninger med kraftKamskjell og scampi er kjempegodt(150 gr rensede reker)Eller(400 fiskefilet, torsk, laks, sei, eller annen fisk)Surr løk og gulrot i smør og olje som er tilsatt karri i en panne til den er myk. Eller(400 fiskefilet, torsk, laks, sei, eller annen fisk)