Past med torsk recept

En afrikansk middag med många rätter

En afrikansk middag med många rätter

Blanda grönsakerna medkryddpastan och smaka av med salt och peppar. Häll i rist, täck med lock och låt sjuda i tjugo minuter
Food prep.

Food prep.

Ive been a bit lazy on the past and not been able to spend time and have instead been cooking every time I should eat instead
Min mejerifria fisksoppa

Min mejerifria fisksoppa

*) Jag använder en sås som heter ”Organic Korma Curry Paste” av märket Geo Organics. Nu när det börjar bli lite mer höstlikt ute så är det gott med lite olika soppor och grytor

Skreifilé med udonnudlar

5 dl yuzu , saften (yuzu är en asiatisk citrusfrukt, det går även bra med lime). 800 gram skreifilé , (grönlistad och msc-märkt torsk) eller annan vit fisk. 2 msk mugi miso paste
Hot fiskesuppe

Hot fiskesuppe

Serveres med ciabatta eller annet ferskt brød. 2 1/2ts karri eller 1-2ss vindalo curry paste 1 ts knust chili ( Jensens fra Australia, import Oluf Lorenzen) eller fersk2 ss smør og 2 ss olje til steking3 gulrøtter i skiver2-3 løk i tynne ringer (kone 4 el 5)3-4 hvitløksbåter/ kinesisk hvitløk (kone 1 el 2)1 ”tykk” finger Fersk ingefær(kone 1 el 2)(1 -2 terning fiskebuljong1 terning hønsebuljong3 dl vann)du kan bruker 1 glass med poultryfond i stedet for terninger og vann1 bx hakkede tomater3 dl kremfløte1 pakke/ boks kremet kokosmelk1 liten bx fersken i terninger med kraftKamskjell og scampi er kjempegodt(150 gr rensede reker)Eller(400 fiskefilet, torsk, laks, sei, eller annen fisk)Surr løk og gulrot i smør og olje som er tilsatt karri i en panne til den er myk. Eller(400 fiskefilet, torsk, laks, sei, eller annen fisk)