Pressa vitlöken, och rör ihop med alla de andra ingredienserna utom saltet. Låt helst såsen stå i ett par timmar så att smakerna blommar ut, och smaka sen av med lite mer salt om det behövs
Majskolvarna hör ihop med såsen då man lägger lite sås på dem efter de grillats så recepten kommer efter varandra här under men såsen är så god som den är och ett tips till sommarens grillade köttbit så självklart kan man göra enbart den
Just det ja - parmesansåsentill sparris (och andra goda grönsaker) var det ja. Häromkvällen bjöd vi hem våra vänner Ylva och Magnus (och deras lille bebis på två månader) på grillat, och då bjöds det bland annat på grillad sparris med parmesansås
ex majskolvar á la New York, parmesansås, halloumi och en sallad. Vi äter gärna grillat, grillar ganska ofta tycker jag under vår- och sommarsäsongen, och älskar god mat men trots det så har vi aldrig grillat annat än diverse olika köttbitar, allt från entrecote till fläskfilé, kyckling, hamburgare och diverse korvar så klart samt en hel del olika tillbehör som champinjoner fyllda med ädelost, baconlindad halloumi, majskolvar á la New York och sparris med parmesanost och pinjenötter
Tänket första göra kycklingpaj men det bitte en pasta i stället till barnens förtjusning. Jag försöker numera att i alla fall en gång i veckan använda sån mat som blir över, som nu till pastan eller varför inte en paj
Havsaborre med sauterad spenat och krämig parmesansås. Äntligen fick jag till en tjejresa med några vänner men det var mycket fixande och trixande innan allt var bokat
Servera fisken med parmesansås, sallad, kokt färskpotatis och ev rödbetor. Kärna ur och finhacka chilifrukten, blanda den med resten av ingredienserna till marinaden och häll ut den på en flat tallrik
16 st Cannellonirör2 st grillade kycklingfiléer8 st soltorkade tomater350 g ricotta (italiensk färskost1 krm muskotnöt, riven1 dl riven parmesanSås. Häll över resten av såsen och gratinera i ca 20 min eller tills allt har fått en fin färg