Parmesankyckling i ugn recept

Saftig parmesankyckling i ugnen

Saftig parmesankyckling i ugnen

Kycklingfiléer bakas iugnen under ett täcke med grädde, parmesan och gyllenstekt gul lök. Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker
Parmesankyckling

Parmesankyckling

Vi startar veckan med en supergod vardagsrätt som sköter sig självt iugnen. Barnen älskade det, men så är dom tokigai parmesan

LCHF parmesankyckling

LCHF parmesankyckling är kycklingfiléer panerade i parmesan och stekta iugnen. Gillarkyckling för att den är enkelt att göra och kan varieras på många olika sätt
Parmesankyckling

Parmesankyckling

Salta och peppra och lägg i en ugnsfast form. Blanda grädde och parmesanost och häll över kycklingen. Strö över basilika och servera med pressad potatis och haricots verts
Nillas parmesankyckling

Nillas parmesankyckling

Lägg iblandningeni en ugnssäkerform. Strimlakycklingen, hacka löken och riv parmesanen. Stek kycklingen och löken, Krydda med svart peppar

Parmesankyckling, perfekt bjudmat.

Det är i alla fall ett recept på ugnskycklingi en god sås med mycket parmesan i. Parmesankyckling. När vi var många runt bordet i helgen passade jag på att leta fram ett gammalt favoritrecept
Parmesankyckling

Parmesankyckling

Lägg över i en ugnssäker form. Panerad parmesankyckling. Ikväll testade jag något nytt tillmiddag. Receptet hittade jag i en gammal Buffé
Annas Parmesankyckling med ljummen sallad

Annas Parmesankyckling med ljummen sallad

Koka riset, strimla lök och paprika. Klyfta champinjonerna. Fräs champinjoner gyllenbruna, lägg i lök och paprika och fräs ytterligare någon minut
Parmesankyckling

Parmesankyckling

Klä en ungsplåt med aluminiumfolie. Vispaäggvitan och blanda med lite salt och peppar. Lägg den rivna parmesanosten på en annan tallrik
Parmesankyckling

Parmesankyckling

Krydda med salt och peppar och lägg i en ugnssäker form. Herregud, vad härligt det är med långhelg. Trots att vi ska packa hela helgen (oh the joy, flyttlådor överallt) och att det bara är ett par extra dagar ledigt, så har jag gått ini något slags semestermode

Parmesankyckling

Salta och peppra och lägg i en ugnsfast form. Blanda grädde och parmesanost och häll över kycklingen. Strö över basilika och servera med pressad potatis och haricots verts