De här fyllda parmarullarna är helt underbart goda. FYLLDA PARMARULLAR12 st12 skivor parmaskinka2 dl creme fraicheett knippe färsk basilika100 g strimlade soltorkade tomaterSalt och svartpepparGör så här
En riktigt smarrig förrätt kommer här. Vill man ha den mer matig kan man servera avokado till. Parmarullar med vitlöksost, soltorkade tomater och tryffelolja
Du behöver också. bakplåtspapper1. Värm ugnen till 75°. Lägg papperet på plåten och bre ut lingonen på. Torka lingonen i ca 2 timmar med ugnsluckan på glänt
Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Väntande parmarullar. Men vi börjar från början, när gästerna kom så var det så klart en drink som gällde och lite snacks till det, parmarullar med citroncrème, västerbottensticks och drinkkakor
Chevréfyllda parmarullar. Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
När man vill servera något smaskigt litet tilltugg till drinken före maten (eventuellt för att köpa sig själv lite mer tid i köket) är de här smårätterna perfekta