6msk Pinjenötter. lägg ut ca 2st skivor på tallriken och garnera med rostadepinjenötter och ett basilikablad, drag över något varv med svartpepparkvarnen. 6msk Pinjenötter
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Vi började kvällen med krämiga parmarullar på en bädd av röd mangold och fortsatte med en smakrik salamipasta med chili och vitt vin
Lite rostadepinjenötter på skulle nog inte vara helt fel heller. Parmarullar fyllda med färskost 4 personer 8 skivor parmaskinka 1 burk naturell färskost 1 liten röd lök ca 70g ruccola olivolja salt & peppar Hacka rödlöken fint
Parmarullar med färskost och gräslök. Grillad Halloumiost med rostadepinjenötter och akaciahonung. Lägg i pinjenötterna i en torr het stekpanna och rosta på hög värme
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…