Parmarullar med getost recept

Läcker förrätt - Parmarullar med getost

Läcker förrätt - Parmarullar med getost

Ringla lite honung över, ev krydda med lite nymalen svartpeppar och servera genast. En härlig kombination av salt skinka, söt honung och getost
Parma till en början, sen följer lamm

Parma till en början, sen följer lamm

Servera med en grönsallad toppad medgetost. Börja med att göra en god marinad till köttet. Bred ett lager med philadelphiaost smaksatt med vitlök och örter på skinkan
Små rackarns goda tilltugg!

Små rackarns goda tilltugg!

Parmarullar. Mosa getostenmed gaffel och blanda ihop med olivolja, vinägern, honung. ♥ Så på med partyhatten till helgen

Smått och gott från Provence

Olja in dem och lägg den på en plåt med skinnsidan upp. Smula getosten smått och blanda ner den i purén

Parmaknyten

Stek parmarullarna hastigt i lite smör och lägg dem på fruktskivorna. Bottna tallrikar med sallad. Smula över getosten och rulla ihop