Parmarullar lufttorkad recept

Parmarullar med ost och spenat

Parmarullar med ost och spenat

Idag serverades korvspett, köttbullspett, räkor, parmarullar med ost och spenat, lufttorkad skinka, breasola och västerbottensost på ruccolabädd, brieost, vitlöksdressing, honungsmelon, jordgubbar, rädisor, bladspenat, körsbärstomater, päron och gurkstavar
Plockmat på stående fot

Plockmat på stående fot

Parmarullar med spenat och oströraSmördeg är behändigt och enkelt att använda sig av. Lufttorkad skinka och salami finns i många varianter som man kan servera som de är eller göra en god röra som man rullar in

Smått och gott från Provence

20 skivor lufttorkad skinka.  Sätt ugnen på 250º. Skär varje paprika i sex delar. Olja in dem och lägg den på en plåt med skinnsidan upp

Parmaknyten

Stek parmarullarna hastigt i lite smör och lägg dem på fruktskivorna. 8 skivor lufttorkad skinka. Lägg skinkskivorna lite omlott till en rektangulär platta