Parmarullar basilika recept

Fyllda parmarullar

Fyllda parmarullar

Blanda creme fraiche, riven basilika, soltorkade tomater, salt och peppar. De här fyllda parmarullarna är helt underbart goda
Chevréfyllda parmarullar

Chevréfyllda parmarullar

Hacka oliver, basilikan och de soltorkade tomaterna. 3 stora blad basilika. 3 stora blad basilika. Enkla att göra och goda att mumsa på

Örtkryddade parmarullar

Det blev örtkryddade parmarullar från boken Sommar med systrarna von Sydow vilka jag provsmakade när vi var på bokminglet
Parmarulle med lingonströssel

Parmarulle med lingonströssel

Blanda samman torkade lingon, rosépeppar, solrosfrön,, basilika och kajenn. Skär därefter upp i små, knubbiga munsbitar före servering och garnera varje med ett färskt basilikablad
Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Chevréfyllda parmarullar. Hacka oliver, basilikan och de soltorkade tomaterna. 3 stora blad basilika. Här kommer några förslag på förrätter till nyårs
Tilltugg före maten

Tilltugg före maten

salta mandlar, festaosttoppade crostini och crostini med en färskostfylld parmarulle på, med smak av soltorkade tomater och basilika
Tips på Alla hjärtans dag-menyer

Tips på Alla hjärtans dag-menyer

Chevréfyllda parmarullar. Hacka oliver, basilikan och de soltorkade tomaterna. 3 stora blad basilika. 3 stora blad basilika
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

Chevréfyllda parmarullar. Blanda ihop olivolja, citronsaft, vitlök, basilika och creme fraiche. Hacka oliver, basilikan och de soltorkade tomaterna
Italienska parmarullar

Italienska parmarullar

Strimla basilika och tomater. ett knippe färsk basilika. Blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar
Parmarullar med kronärtskocksröra.

Parmarullar med kronärtskocksröra.

Skär basilikan i strimlor och strö över den. Vi hade kräftskiva i lördags och en av rätterna som serverades var parmarullar med kronärtskocksröra och mozzarellaost
Parmarullar, salamipasta och äppelpannacotta

Parmarullar, salamipasta och äppelpannacotta

Hacka ner soltorkade tomater och blanda med färskosten, hackade valnötter och basilikan. Vi började kvällen med krämiga parmarullar på en bädd av röd mangold och fortsatte med en smakrik salamipasta med chili och vitt vin

Smått och gott från Provence

(Det finns färdiggrillade att köpa på burk) Mixa basilika, rucola och persilja. 1 kruka färsk basilika inklusive för garnering