Paprikasås recept

God paprikasås, perfekt till grillat

God paprikasås, perfekt till grillat

I skål sidan om hälldes en riktigt god, kall paprikasås som passar riktigt fint till sommarens alla grillkvällar (ja, övriga årstider också naturligtvis)
Paprikasås till buffé

Paprikasås till buffé

Dela, kärna ur och tärna paprikorna. Skala och hacka vitlöken. Fräs paprika och vitlök i smör i en kastrull utan att det får färg
Grillad Paprikasås

Grillad Paprikasås

Just nu så fullkomligt vräker regnet ner och det här receptet är kanske inte så passande. Men jag delar med mig av den ändå för den är god till hamburgare, färsbiffar, kyckling och för att inte tala om grillat
Paprikasås

Paprikasås

2 röda paprikor 2 schalottenlökar 0,5 grönsaksbuljongtärning 1 dl vatten 1,5 dl minifraiche (eller matyoghurt) 1 krm salt
Paprikasås

Paprikasås

Snabbt och enkelt. Passar gott till kyckling. Tid. under 30 minuter. 4 portioner. Ingredienser. 2 paprikor. 2 msk olivolja

Spansk paprikasås

Dela paprikan och chilifrukten, ta bort kärnor och ribbor. Sjud paprika, spansk peppar i grädden och kycklingfond under lock tills den är helt mjuk
Paprikasås – Mojo

Paprikasås – Mojo

Smakrik paprikasås. Foto Mikael Eriksson. På en resa till Gran Canaria på 70-talet smakade jag den här fantastiska såsen för första gången
Kall paprikasås

Kall paprikasås

Kall paprikasås är en sås jag ofta gör och brukar vara en sås som uppskattas av dem flesta, båda stora som små
Rökig paprikasås

Rökig paprikasås

Jag fortsätter lite på mitt rökiga spår och förra veckan gjorde jag en paprikasås, smaksatt med bl a svart kardemumma
Paprikasås

Paprikasås

Kall Paprikasås till grillat. Kall paprikasås,. Kall Paprikasås till grillat. Kall paprikasås,. paprikasåsPaprikasås
Paprikasås

Paprikasås

Sätt ugnen på högsta värme eller med grillelementet på. Dela paprikorna i fjärdedelar, ta bort kärnorna