Fisk i god paprika och chilisås. Hackad biff med paprika. I skrivande stund så är det 114 stycken (av 530) recept i blandad kompott som räknats om och många recept har fått ett lägre smartpointsvärde
Bland annat gjorde jag det för att jag inte är särskilt förtjust i gräddfil [smakar godast blandad med Estrellas paprika och chilidip enligt mig] som det står i Icakurirens recept så jag ersatte själva toppingen med en blandning av creme fraiche, philadelfiaost, vaniljsocker och några stänk limesaft
Hacka tomater, lök och paprika grovt (eller efter eget behag) och lägg i en skål. Det går också bra att skära upp fisken i mindre delar och blanda ihop med kompotten vi kommer till nu
Champinjoner, paprika och halloumi fanns oxå att välja på. Här om dagen grillade vi korvspett. Det som är bra med grillspett är att var och en kan komponera sitt eget spett efter tycke och smak
För en gångs skull provade jag något annat än kalixlöjrom till förrätt och valde istället en lättgrillad och marinerade bläckfisk med paprika, lök och tomater och den var riktigt god
Rör sedan ner dem i lök- och paprikablandningen. Tillsätt paprikastrimlor, tomatjuice och tabasco, Låt allt sjuda på svag värme ca 10 minuter. Låt kompotten sjuda ytterligare 2-3 minuter
kompott/röra till ”veckans matlåda”. Blanda i aubergine, zucchini, paprikapulver,. 1/2 tesked paprikapulver. Placera grön paprika och chili med skalet uppåt i ca 10. 1/2 tesked paprikapulver. ca 2 minuter Blanda i aubergine, zucchini, paprikapulver,
Så till en ny kompott till ”veckans matlåda”. Börja med att värma en gryta med kokosfett tills det blir rykande varmt, sänk värmen och blanda i lök och paprika, stek allt i ca 1 minut, blanda i tomatpuré, ingefära, steviasocker och vitlökspulver och koka ihop allt i ca 30 sekunder sen häll i vinäger, sojasås, när det börjar små koka igen så häll i vatten och grönsakerna och när det börjar koka igen så sänk till under medel värme och blanda ut maizenan med lite vatten och häll i grytan