Servera med en fräsch sallad, jag rekommenderar romansallad, paprika, gurka, majs och solrosfrön. Variera rätten med olika grönsaker i gratängen, byt ut aubergine mot zucchini, champinjoner eller skivad tomat, eller ha i alltihop
I med zucchini och paprika samt kikärter och vitkål, rör runt och stek någon minut till. 11 paprika. 11 aubergine. 11 zucchini. 12 gula lökar 0,5 vitkålshuvud 4 vitlöksklyftor 1 msk spiskummin 1 msk koriander 1 paprika 1 aubergine 1 zucchini 3 msk olja 0,5 msk chili flakes 1 förp kikärter 500 g krossade tomater 1 grönsaksbuljongtärning 1 msk honung. Stek i ca 1 minut och tillsätt sedan aubergine och chili flakes
Garnera gratängen med hackad paprika och majskorn. Mina köpmissar brukar vara auberginer, zucchini, mango, ananas och stjälkselleri som sedan går sin egen väg ur kylen