Jag är egentligen medveten om att mejerier minska mina mättadskänslor och att jag lätt får lågt blodsocker efter att ha ätit en en gräddklick, speciellt tillsammans med kaffe
Pannkakor150 g vetemjöl [2,5 dl] 9 g vaniljsocker [1 msk] 25 g strösocker [2 msk] 3 g salt [0,5 tsk] 30 g smör [2 msk] 165 g ägg [3 st] 600 g mjölk [6 dl]. Vaniljchantilly800 g vispgrädde [8 dl] 60 g florsocker [1 dl] 10 g vaniljsocker [1 msk]. Hallonsylt300 g frysta hallon 180 g syltsocker [2 dl]. Garnering och fyllningev 400 g färska bär florsocker
Väckte honom imorse med lite skönsång och denna smarriga pannkakstårta som var fylld med nutella, sirap, jordgubbssylt och vispgrädde och toppad med hallon, blåbär, björnbär, mynta och florsocker
någon tesked vaniljsocker. någon tesked vaniljsocker. Pannkaka är omöjligt att tröttna på, tårta likaså. Pannkastårtan är därmed den ultimata lösningen när man vill ha något som sannolikt de flesta gillar och som är lite mer legitimt än en traditionell gräddtårta