Pannkakstårta suzette recept

Pannkakstårta

Pannkakstårta

Du har nu gjort en utmärkt och läcker variant på crèpes suzette. PANNKAKOR. Vispa ihop ägg, mjöl, mjölk och salt

Pannkakstårta Suzette

Servera som tillbehör till pannkakstårtan. Pannkakorna. Vispa mjölet med hälften av mjölken till en klimpfri smet

Pannkakstårta a la Suzettes 1989

#Blanda Suzette-såsens ingredienser utom spriten och låt blandningen puttra tills sockret smält ned. Pannkakstårta a la Suzette ur Allers recept 1989. för  8-10 personer#4 ägg2 dl vetemjöl2 dl mjölk3 dl kaffegrädde75 g smält smörsalt och socker#Apelsinkräm3 påsar marsanpulver5 msk strösocker3 dl kaffegrädde1½ dl apelsinjuice4 msk vaniljsockerrivet skal från 1½ apelsinröd karamellfärg3 dl vispgrädde#Suzette-Såssaften av 1½ apelsinfinstrimlat skal från 1 liten apelsin35 g smör5 msk socker3/4 dl grovhackade hasselnötskärnor3 msk konjak eller apelsinlikör#Börja med krämen.   Pannkakstårta a la Suzette ur Allers recept 1989

Tårta á la crépes suzette med blodapelsin

Ta ut pannkakstårtan 30 minuter före servering. Vaniljfyllning. Vispa grädden. Vispa färskosten luftigt. Rör ner grädden, vaniljpulver, florsocker och finrivet apelsinskal