#Blanda Suzette-såsens ingredienser utom spriten och låt blandningen puttra tills sockret smält ned. Pannkakstårta a la Suzette ur Allers recept 1989. för 8-10 personer#4 ägg2 dl vetemjöl2 dl mjölk3 dl kaffegrädde75 g smält smörsalt och socker#Apelsinkräm3 påsar marsanpulver5 msk strösocker3 dl kaffegrädde1½ dl apelsinjuice4 msk vaniljsockerrivet skal från 1½ apelsinröd karamellfärg3 dl vispgrädde#Suzette-Såssaften av 1½ apelsinfinstrimlat skal från 1 liten apelsin35 g smör5 msk socker3/4 dl grovhackade hasselnötskärnor3 msk konjak eller apelsinlikör#Börja med krämen. Pannkakstårta a la Suzette ur Allers recept 1989
Ta ut pannkakstårtan 30 minuter före servering. Vaniljfyllning. Vispa grädden. Vispa färskosten luftigt. Rör ner grädden, vaniljpulver, florsocker och finrivet apelsinskal