Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Blanda köttfärsen med den hackade löken, ägget, persiljan, chiliflakesen och paprikakryddan
Ta ut plåten med grönsakerna och salta lite, lägg sedan upp den på ett fat lägg pannbiffarna på och svampen överst, ringla lite sås på och toppa gärna med något grönt
Bryn kantareller och lök i smöret i en stekpanna tills all vätska från svampen kokat in. Pannbiff. Sila bort vattnet och mixa palsternackan i en matberedare med lätt creme fraiche och mjölk
Jag hade tänkt fylla mina glutenfria piroger med någon sorts köttfärsfyllning, men när jag väl kom hem ångrade jag mig och valde att fylla dem medsvamp istället
200 g kantareller (eller annan färsk svamp) 1 msk smör (eller margarin) 1 gul lök (liten) 3 dl vispgrädde 1,5 tsk soja salt vitpeppar persilja, hackad, att strö över
Tillsätt svampen, minska värmen och krydda med lite. Pannbiffmed Lök från frysen. Toppat med Stekt Lök. Recept på Kantarellsås och länk till Pannbiff längre ned
Vegetarisk pannbiffmed lök. Ungefär samtidigt som du tillsätter löken och svampen i potatisen kan du ta en separat stekpanna och värma upp quornen tillsammans med gräddsåsen
Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Blanda köttfärsen med den hackade löken, ägget, persiljan, chiliflakesen och paprikakryddan
Köttfärslimpan gör man egentligen på samma färsblandning som man gör sina köttbullar /pannbiffar på. Serverades ihop med kokt potatis, kokta morötter och brysselkål
Blanda smeten ordentligt och forma den till pannbiffar. Rensa svampen och dela den ev i mindre bitar. Smet till Per Morbergs älgfärsbiffar med kantarellsås i Crock Pot