Pankopanerad torsk recept

Pankopanerad torsk med remouladsås

Pankopanerad torsk med remouladsås

600 g torskfilé 1 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade 3 dl pankoströbröd salt smör, till stekning. 600 g torskfilé 1 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade 3 dl pankoströbröd salt smör, till stekning
Pankopanerad torsk

Pankopanerad torsk

500 gram torsk - gärna färsk skuren i portionsbitar. Panering. 1,5 dl vetemjöl. 1 krm salt. 2 dl panko ströbröd

Frasig pankopanerad torsk

Jag har fått lite dille på torskrygg, tror jag. 3-4 st torskryggfiléer. 3-4 st torskryggfiléer. Blir minst en gång i veckan nu förtiden
Torsk med rester från fester

Torsk med rester från fester

Pankopaneradtorsk med kräftsallad och räksås. I frysen hade vi torskfiléer och tillsammans med resterna skapade dom magi
Torsk med risotto, sparris och rödbetschips

Torsk med risotto, sparris och rödbetschips

Fritera dom pankopaneradetorskfiléerna. Torsk är huvudråvaran i den här goda rätten med milda smaker. Att tillaga torsk har egentligen bara en regel att ta hänsyn och det är att laga den lagom länge
fisk med remuladsås

fisk med remuladsås

Jag gjorde pankopaneradtorsk igår. Så himla gott. Doppa i mjöl, sedan vispat ägg och sist panko. Panko hittar du i asiatiska affärer/asiatiska delen av affären, och är ett grovt ströbröd som passar utmärkt till panering