Fisk i ugn. Brysselkålsmos och mumsig pangasius. Pangasiusfilé som läggs i ett vattenbad, ringla över olivolja, krydda med salt, vitlökspulver, aromat och citronpeppar
Kör i ugn, 225 grader, ca 20 minuter om ingredienserna var tinade annars ca 35-40 minuter. 4 st fiskfiléer av hajmal (pangasius) eller annan fast vit fisk (ex torsk)
Spritsa eller skeda upp moset runt kanten på en stor ugnsform eller fyra portionsformar. 2 Bred ut fisken i en ugnspanna så stor att filéerna får plats bredvid varandra. Koka i mitten av ugnen i 200º ca 10 minuter, lite längre om filéerna är tjocka. Öka ugnsvärmen till 250º. Strö ost över såsen och gratinera i övre delen av ugnen tills rätten fått lite färg och är genomvarm, ca 10 minuter. 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax
Ugnstemp. Lägg den frysta eller tinade fisken i en smord ugnsfast form. Ugnstemp. 1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk. Grädda i 175 grader i mitten av ugnen ca 30 minuter för färsk fisk eller 55 minuter för fryst fisk. 1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk
hajmal och pangasius. Lägg purjolöken i en ugnsfast form. Ugn 225 grader. Grädda i nedre delen av ugnen om du använder en keramikform i ca 25 minuter - beroende på fisksorten - vid 225 grader. Då kan du förkoka dem i ugnen vid 125 grader i ca 10 minuter
Lägg dem på högkant i en smord ugnssäker form. 800 g pangasius filéer. Täck över fisken med bakplåtspapper och ställ in i ugnen, cirka 15 minuter. Gratinera i övre delen av ugnen, 200°, cirka 10 minuter. 800 g pangasius filéer
400 g pangasius ,”hajmalfilé” (eller annan vitfisk). Sätt ugnen på 225 grader och smörj en ugnsform ca 20×30 centimeter. Grädda mitt i ugnen 25-30 minuter så ytan har en fin brun färg. 400 g pangasius ,”hajmalfilé” (eller annan vitfisk)
500 g fiskfilé, t ex sejfilé eller pangasius. Sätt ugnen på 250°. Stek i övre delen av ugnen i ca 15 min tills de har fått fin färg. 500 g fiskfilé, t ex sejfilé eller pangasius
Dela i bitar, inte jättesmå och lägg i en ugnsfast form. ca 800 g vit fisk av något slag, torsk, rödspätta, pangasius eller liknande. Sätt ugnen på 175 grader. Ställ in formen i ugnen ca 20 min, se så att fisken har blivit helt vit och inte genomskinlig. ca 800 g vit fisk av något slag, torsk, rödspätta, pangasius eller liknande