Rimmatfläsk. Jag kör oftast dessa iugnen, året om egentligen, men på grillen går också bra, men då gör jag som små foliebåtar att ställa dem i så att de interinner ner igrillen
Skär fläsketi små tärningar och stek det knaprigti oljan. Rensa sillen och behåll stjärtfenorna. Doppa filéernai mjöl och sedan iuppvispat ägg blandat med vatten
Billigt är det också, köp karré eller picnic-bog av fläsk eller högrev av nöt när det är extrapris. Hittalitelugn och ro (häll upp en kopp kaffe, be familjen vara tyst eller lås indig på toa), för här kommer läsning som heter duga
Ruskigt gott till korv, fläskskinka eller en enkel ostsås. Lägg i en ugnsform, koka ihop en skinksås med skivad eller tärnad skinka/flsäk/bacon/kassleri en enkelt vit grundsås, kanske lite ost i om det finns
Stek purjon och bogfläsket var för sig. Strimlavitkålenfint, lägg i långpannan och sätt iniugnen. Marinera bogläsket i soja och vitlök några timmar eller över natten