Panerade lammkotletter recept

Senapspanerade Lammkotletter med varma druvor och oliver

Senapspanerade Lammkotletter med varma druvor och oliver

Lägg det panerade köttet åt sidan och värm stekpannan ordentligt. 4 lammkotletter med ben, 1 msk dijonsenap, 2 ägg, 2 dl panko ströbröd (asiatiskt ströbröd), salt, peppar, 1 msk smör + 1 msk olja till stekning. 4 lammkotletter med ben
Tinas grymma recept

Tinas grymma recept

Senapspaneradelammkotletter med varm druv- och olivsallad. Lägg det lätt panerade köttet åt sidan. Panering av lammkotletterna
Frasig Entrecôte med varm druvsallad

Frasig Entrecôte med varm druvsallad

Lägg det lätt panerade köttet åt sidan. Istället för att använda lammkotletter som vi hade den gången så tog jag en bra entrecôte och gjorde samma sak

Panerade lammkotletter

12 lammkotletter. Lägg mjölet i en skål, krydda med salt och peppar och blanda väl. Vispa ihop äggen i en skål med 1 msk vatten

Panerade lammkotletter

lammkotletter. Doppa lammkotletterna först i äggblandningen i skål 1 och sedan i ströbrödet i skål 2. Panering

Panerade lammkotletter

8 lammkotletter. Pudra kotletterna med salt och peppar, lossa köttet längs det raka benet och knyt ner det mot ytterfilén med lite krympt bomullssnöre