Panera fisken i ägg och sedan i en blandning av mjöl, panko, salt och peppar. TORSK. Genom att blanda vetemjöl, kryddor och panko så tycker jag det blir en lättare panering som låter fisken komma fram helt jämfört med att traditionellt dubbelpanera
Ingredienser paneradtorsk. En av barnens favoriträtter är panerad fisk. torskfilé. Jag brukar oftast panera med ägg och mandelmjöl men den här gången gjorde jag på "riktigt" vis dvs med vetemjöl, ägg och ströbröd
Paneradtorsk. Tina torsken om du köpt fryst. Servera den paneradetorsken med äggsåsen på tallrik eller fat och garnera extra hackat ägg, citronklyfta och dill
Jag köpte färsk torskfilé till lockpris, och hade tänkt panera och steka dem med någon god sås till. ca 350 - 375g färsk torskfilé. ca 350 - 375g färsk torskfilé
Hade torsk i frysen och försökte komma på något spännande att panera den med. Idag fick tag på tidningen Hemlagat – Hemköps mattidning – som vårt Stockholmskontor gör