Vänd torskfiléerna först i mjölet, sedan i äggen och sist i ströbrödet. Vispa upp äggen i en djup tallrik och häll ströbröd och mjöl på varsin flat tallrik
Panera fisken i ägg och sedan i en blandning av mjöl, panko, salt och peppar. Genom att blanda vetemjöl, kryddor och panko så tycker jag det blir en lättare panering som låter fisken komma fram helt jämfört med att traditionellt dubbelpanera
Lägg upp mjöl på en tallrik och blanda med salt och peppar. Rör ut mjölet i smöret. Servera den paneradetorsken med äggsåsen på tallrik eller fat och garnera extra hackat ägg, citronklyfta och dill
Fritera dom pankopaneradetorskfiléerna. Ställ den panerade fisken i kylen. Torka av fiskbitarna och vänd dom i vetemjöl först sen ägg och sist ströbröd och ost
Ångad torsk med kokt potatis och skirat smör… Alltså hur enkelt och gott är inte det. Jag har aldrig dubbelpanerad fisk utan ägg, men det går fint att bara vända fisken i mjöl och sen steka
Härom dagen åt vi torsk men oftast blir det lax. Man kan göra en dubbelpanering, då vänds fisken först i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd