Att panerafisken själv är otroligt enkelt och blir väldigt gott.  Denna gång panerade rödspättafiléer med potatis, gröna ärtor och latvarianten på sås, dvs
Dela fisken i avlånga bitar, den får gärna vara lite fryst så är det lätt att skära fina bitar. Det godaste sättet att tillaga vit fisk på är att panera, det går hem hos alla i familjen
Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka paneradfisk och fiskpinnar. Vi åt fisken med kokt potatis, gröna ärter och kall vit sås, sån man fick i skolan du vet… Jag tycker den är så god
Fisk, salt, vitpeppar, ströbröd, smör, grädde och mjölk. Eftersom dottern ej tål ägg panerar jag endast i ströbröd Mycket smör i stekpannan Smör ger fin yta Mmmm
Stek de panerade laxbitarna snabbt runt om på hög värme i torr stekpanna. Fisk som ska serveras rå eller gravas bör enligt livsmedelsverket frysas i två dygn innan den används
Om du använder frystfisk måste du ta fram den i förväg så att den tinar. Jag gick till närmaste mataffär och köpte styckfryst torsk, ekologisk tillika, och tänkte panera den själv
Lunch består ofta av pasta, panerat, bröd och gluten är vanligt om man äter på restaurang. Mixa kokosmjölk, frysta bär och vaniljpulver, blanda sedan i chiafrön och rör om väl
Använd färdigpaneradedjupfrystafiskbitar eller fiskfiléer. Om du ska panera en liten mängd fisk går det snabbare om du blandar mjölet eller ströbrödet med kryddorna i en plastpåse