För trots att jag inte gillar fisk hade jag banne mig smort i mig den här panerade lilla flundran. Låt gärna de panerade filéerna vila ett par minuter innan de läggs på grillen, så fäster det bättre
Panera alla strömmingsflundrorna enkla eller dubbla (fyllda) i rågmjöl eller ströbröd. Bred sedan en klick på en flundra och lägg ihop med en andra flundra
Panera gärna stömmingen i grovt rågmjöl, det blir knaprigt och gott när de steks i smör. Lägg lite av örtblandningen på hälften av strömmingsflundrorna och lägg en flundra ovanpå
Salta fisken och panera den i ströbrödet. Lägg ut strömmingsflundrorna med skinnsidan neråt. Blanda pepparroten med crème fraichen och de hackade örterna
Panera flundrorna i ströbröd blandat med mjöl och salt. Antal personer. 4. . 600 g strömmingsfilé100 g fetaost1 st rödlök0,5 dl ströbröd0,5 dl rågmjöl1 nypa salt
Om jag har förstått rätt är flundra en av få (den enda. Jag saltade, pepprade och panerade flundrefiléerna i hackade, rostade hasselnötter innan de stektes
Panera strömmingarna i rågmjöl. En klassiker. Gott. På bilden är det den största burken uppe till höger. 500 g strömming, filéad Smör till stekningRågmjöl till paneringPersiljaDillSalt, efter smakPeppar, efter smakÄttikslag
Panera strömmingarna i rågmjöl och stek dem i smör. Inlagd strömming, lika god till julbordet som till frukosten eller inte varför inte på en grovmacka med hovmästarsås, rå lök och persilja