Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panerafisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Vi åt moset till torsk som jag panerat i mandelmjöl, rädisor, sockerärter och några tomatklyftor. Här kommer ett recept på ett (riktigt) potatismos som smakar extra bra till fisk
Fiskfiléerna är tunna så de är klara efter ett par minuter på varje sida. Servera gärna fisk, brysselkål och skagenröra på bädd av blad spenat, det ser gott ut och tillför en fräschör till rätten
Paneradfisk är en gammal klassiker som jag nästan glömt bort. Elsa hade fått fiskpinnar på förskolan en dag och tydligen gillat det jättemycket, så då tänkte jag att det kan ju vara värt att göra ett försök med även hemma