Panera fisk utan ägg recept

Italiensk fisk med kapris- och citronsås

Italiensk fisk med kapris- och citronsås

Ta upp och lägg på fat. Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panerafisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Stekt fisk med blomkålsris och taboulehsalsa

Stekt fisk med blomkålsris och taboulehsalsa

lite mjöl att panera i. Lägg i en skål och pressa över en halv citron. En stund innan du ska börja laga maten, ta ut fisken och låt den stå i rumstemperatur
Steka fisk i ugn

Steka fisk i ugn

Panera med ströbröd och lägg den på magen på ett smort ugnssäker fat. Skiva Milda med ostyvel och lägg över fisken
Panerad fisk med en supergod sås

Panerad fisk med en supergod sås

Paneradfisk är en gammal klassiker som jag nästan glömt bort. Elsa hade fått fiskpinnar på förskolan en dag och tydligen gillat det jättemycket, så då tänkte jag att det kan ju vara värt att göra ett försök med även hemma
Stekt fisk med grädd- & dillsås

Stekt fisk med grädd- & dillsås

Hon panerar den, steker och häller över gräddmjölk + dill. mammas underbara fiskrätt med kokt potatis och broccoli
En pigg salsa och ostfylld fisk

En pigg salsa och ostfylld fisk

Salta och peppra och fördela osten på dom, lägg sedan på de andra filéerna och panera i ströbrödet. ströbröd att panera sillen i
Test: Panerad fisk från Lidl

Test: Panerad fisk från Lidl

) Fiskpinnar ska innehålla riktig fisk och det som sitter runt ska vara ströbröd, kryddor och salt utan en massa annat jox och dessa innehåller just bara schyssta grejer
Frasig pankopanerad lax med stekt potatis, sparris och lök

Frasig pankopanerad lax med stekt potatis, sparris och lök

Kolla så att fiskköttet flikar sig fint innan du är nöjd med tillagningen. Blanda brödsmulor/ströbröd/panko, basilika, parmesan, olivolja och salt och peppar efter smak och lägg i en djup tallrik eller på ett fat
Tisdagströtthet & Fisksås

Tisdagströtthet & Fisksås

Såsen serveras varm tillsammans med paneradfisk, gröna ärtor och kokt potatis. Vi mumsade i oss panerade torskbitar till såsen men lax, torsk eller annat havskreatur passar lika fint
Senapspanerad kolja med dillgrädde

Senapspanerad kolja med dillgrädde

Det här receptet har sitt ursprung i en fiskkokbok och upphovsmannen är Fredrik Eriksson som har vunnit Europamästerskap i matlagning
Kall romsås med citronskal

Kall romsås med citronskal

När vi gjorde kall romsås till den paneradefisken för första gången och jag tog sonen till hjälp med avsmakningen ville jag ha mer citron i för smakens skull men fick då veta att det blir för mycket sur smak, istället skulle jag riva citronskal och ha i
Pepparlax med kantareller

Pepparlax med kantareller

Panerafiskbitarnas skinnfria sida genom att pressa den ner i pepparblandningen. På grund av vissa semi-vegetariska krav föll valet på fisk, och i det här fallet en bit lax
Havskatt med kräftor

Havskatt med kräftor

Panerafisken i mjölet och krydda rikligt med salt och peppar. Det här är ett modifierat recept från ”Stora fisk- och skaldjursboken” av Susanna Tee