Panera fisk med ströbröd recept

Konsten att panera fisk + Variationstips

Konsten att panera fisk + Variationstips

Som att prova att avsluta dubbelpaneringen av fiskenmed annat än ströbröd. Mjöl först, uppvispat ägg sen och ströbröd sist – så långt är du med va
Panerad fisk

Panerad fisk

Panerafisken enkelt i ägg och sedan vetemjöl blandat medströbröd. Super gott med hemgjorda fiskpinnar, stuvad spenat på färsk spenat och kokt potatis
Steka fisk i ugn

Steka fisk i ugn

Paneramedströbröd och lägg den på magen på ett smort ugnssäker fat. Skiva Milda med ostyvel och lägg över fisken
Fisk igen!

Fisk igen!

 Denna gång panerade rödspättafiléer med potatis, gröna ärtor och latvarianten på sås, dvs. Att panerafisken själv är otroligt enkelt och blir väldigt gott
Krispig fisk med sojamajonnäs

Krispig fisk med sojamajonnäs

Stek den paneradefisken, i en annan stekpanna och använd generöst med rapsolja tills den blir gyllene och frasig runtom
Fisk.

Fisk.

Servera de paneradefiskfiléernamed kokt potatis och någon skiva citron. Nu ska vi ju så klart inte överdriva, jag tänker inte bedriva några lax- och skaldjursorgier inom det närmsta, men en rejält panerad och smörstekt platt liten fisk skulle nog kunna få slinka ner
Fisk Clubsandwich

Fisk Clubsandwich

Panerafisken genom att först doppa den i ägget och sedan i mjölblandningen. En fisk clubsandwich med bacon, tomat, sallad, lök, god dressing och ett gott bröd
Panerad fisk

Panerad fisk

Att äta fisk två gånger samma dag bekommer inte honom men jag själv kan väl tycka att jag någon vecka skulle kunna tänka efter och inse att tisdagar är fiskdag i skolan… Det är ju inte första gången vi d det här laget som vi kör medfisk gånger två på en och samma dag
Friterad pankopanerad falsk fisk

Friterad pankopanerad falsk fisk

Nästa gång jag gör den falska fisken ska jag prova att skära den i större bitar, panera dem medströbröd och steka dem i stekpannan istället för att fritera dem
Panerad falsk fisk med dillsmak

Panerad falsk fisk med dillsmak

Häll ströbrödet i en annan tallrik. "Fisken" görs av en stelnad, tjock mannagrynsgröt som sedan dubbelpaneras och steks i smör, precis som man brukar göra med vanlig fisk
S som i Stekt fisk med dansk remoulade

S som i Stekt fisk med dansk remoulade

Den konstiga högen  till vänster det är couscousFiskenpanerade jag genom att smeta den i ägg, saltpeppra och doppa i ströbröd
En pigg salsa och ostfylld fisk

En pigg salsa och ostfylld fisk

Gillar du nu verkligen inte sill så har vi absolut överseende med det, vi blir inte upprörda på något vis, men då kan vi istället tipsa om gammal paradrätt med laxfiléer panerademed västerbottensost som ni kanske hellre vill prova på, du hittar den här
Test: Panerad fisk från Lidl

Test: Panerad fisk från Lidl

Toppa med hackad dill och voilà är bambasåsen ett faktum. ) Fiskpinnar ska innehålla riktig fisk och det som sitter runt ska vara ströbröd, kryddor och salt utan en massa annat jox och dessa innehåller just bara schyssta grejer