Denna gång panerade rödspättafiléer med potatis, gröna ärtor och latvarianten på sås, dvs. Att panerafisken själv är otroligt enkelt och blir väldigt gott
Servera de paneradefiskfiléernamed kokt potatis och någon skiva citron. Nu ska vi ju så klart inte överdriva, jag tänker inte bedriva några lax- och skaldjursorgier inom det närmsta, men en rejält panerad och smörstekt platt liten fisk skulle nog kunna få slinka ner
Panerafisken genom att först doppa den i ägget och sedan i mjölblandningen. En fisk clubsandwich med bacon, tomat, sallad, lök, god dressing och ett gott bröd
Att äta fisk två gånger samma dag bekommer inte honom men jag själv kan väl tycka att jag någon vecka skulle kunna tänka efter och inse att tisdagar är fiskdag i skolan… Det är ju inte första gången vi d det här laget som vi kör medfisk gånger två på en och samma dag
Nästa gång jag gör den falska fisken ska jag prova att skära den i större bitar, panera dem medströbröd och steka dem i stekpannan istället för att fritera dem
Häll ströbrödet i en annan tallrik. "Fisken" görs av en stelnad, tjock mannagrynsgröt som sedan dubbelpaneras och steks i smör, precis som man brukar göra med vanlig fisk
Gillar du nu verkligen inte sill så har vi absolut överseende med det, vi blir inte upprörda på något vis, men då kan vi istället tipsa om gammal paradrätt med laxfiléer panerademed västerbottensost som ni kanske hellre vill prova på, du hittar den här
Toppa med hackad dill och voilà är bambasåsen ett faktum. ) Fiskpinnar ska innehålla riktig fisk och det som sitter runt ska vara ströbröd, kryddor och salt utan en massa annat jox och dessa innehåller just bara schyssta grejer