Om du inte hinner med att lägga på ingredienserna ganska snabbt, kan du ta av stekpannan från spisen medan du lägger på fyllningen och sedan låta den grädda klart med lock/tallrik på
För den som inte är så förtjust i att göra pajdeg (läs jag till exempel) går det jättebra att använda färdig pizzadeg som läggs i en gjutjärnspanna med fyllning och sedan in i ugnen
Tunn botten, tjock botten typ panpizza, med egen pizzadeg, färdigköpt pizzadeg, på tortillabröd, på tunnbröd, på hönökaka eller som här, på formfranska
En Pan Bagnat med fyllning av tonfisk, oliver, kapris, lök, ansjovis, ägg, tomat m. Pan bagnat. Han kunde ju inte göra en pizza till oss var, då hade vi inte kunnat äta samtidigt
Pizzadeg (panpizza). Platta sedan ut degen i en smord långpanna. Fyllning. En annan barnfavorit är tacos och om man vill äta något annat än "vanliga" tacos är denna tacopizza ett perfekt alternativ
Fyllning. Pizzadeg. Lös upp jästen i ljummet vatten 37grader. Blanda i resten av ingredienserna, arbeta ihop till en smidig deg och jäs under bakduk 30min
Pizzadeg. Platta ut degen i en gjutjärnspanna (utan trähandtag) ca 1 cm tjock. Lägg fyllningen på pizzabotten och grädda pizzan i ca 20 min i 225 grader
Grunddeg för panpizza. Hetta upp olja i en stor tjockbottnad stekpanna. Fyllning. Pizzasås. Strö hälften av osten på vardera pizza och fördela sedan även den grillade kycklingen och löken på samma sätt
Hårt arbete som avlönades med god panpizza och en kall öl. Jag använder en blandning av vanlig riven ost som läggs under övrig fyllning och sedan toppar jag med lite mozzarella