Gör så här. Skala och skär palsternackorna i bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten. Häll av vattnet och mixa med stavmixer till en slät puré med crème fraiche och smör
Häromdagen köpte jag en fin bit hjortinnanlår hos Limhamns Kött & Vilt. Den smakade gott tillsammans med en palsternackspuré, pepparsås, palsternackschips och friterad salvia
Långkok är bland det bästa jag vet och det är äkta kärlek på en tallrik för mig men det är minsann ingen snabblagad mat utan den kräver tid och planering
Viltköttet vi beställde ifrån Basunda gård går åt som smör på heta stenar hos oss. Vi är så nöjda med kvalitén och servicen så kommer göra fler beställningar
Ugn 225 grader. Salta och peppra filéerna runtom. Stek dem gyllene runtom i en stekpanna. Lägg över dem i en eldfast form med skinnsidan upp och fortsätt att steka 12-15 minuter i ugnen