Börja medpajskalet som du behöver göra kvällen innan så det hinner stelna. På morgonen mixar du alla ingredienser till moussen och lägger sedan den i pajskalet
Häll fyllningen i den kalla pajskalet och garnera medfärskfrukt eller bär. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad medfärska jordgubbar och flingsalt
Fördela oliver, soltorkade tomater och basilika i pajskalet. En varm brietårta (camembert fungerar minst lika bra) går att toppa med en massa olika godsaker så som torkad frukt och blandade nötter, valnötter, honung och färska fikon och färska hallon, basilika och hallonbalsamico
Häll fyllningen i det förgräddade pajskalet. En paj med saftig tropisk fyllning som är supergod som den är eller med lite glass, grädde eller några färska bär
När det är tid att avnjuta fyller pajskalet du med citronkrämen och toppar medfärska bär. Pajskalet är en smula annorlunda än vanligt pajskal, här är det både havregryn och mjöl i degen tillsammans med smält smör och socker