Jag ville använda mig av mina älskade kikärtor. Egentligen är det pajskalet jag vill att ni ska få ta del av, ett av mina bästa tips, men ni får ett vegan tacopajsinnehåll på köpet liksom
Pajskal. Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Lägg i detta i pajskalet. Börja med att mixa kikärtor, kokosolja, vatten , mjöl och salt till en smet/deg
Spola av kikärtorna/bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av väl. 1 liten tetra kokta kikärtor eller blandade bönor - 190 g. Förgrädda pajskalet 10 minuter i 200 graders ugnsvärme. 1 liten tetra kokta kikärtor eller blandade bönor -
Jag stod för pajen och denna gång gjorde jag pajskal på kikärtor. PAJSKAL - 380 g kikärtor, 1 dl mandelmjöl, 2 tsk fiberhusk, 1,5 msk kokosolja och 1 krm salt. 380 g kikärtor
Många tror att det inte går att göra varken pajskal eller pajfyllning utan animaliska produkter. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Inget pajskal med bönor eller kikärtor den här gången, utan med sesammjöl och mandelmjöl. Dessutom smulade jag ned lite av min favoritkryddblandning i pajskalet så att det skulle få lite extra smak
Pajskal. • Lägg de stekta grönsakerna i valfritt pajskal. • Förgrädda pajskalet i 175 grader i ca 15 minuter, och låt svalna något innan du fyller det med fyllningen. 300 g Kikärtor Kokta