Lägg i det förgräddade pajskalet. 5 dl grahamsmjöl, 125 g kvarg eller kesella lätt, 50 g flytande margarin, 2 msk kallt vatten, salt. 3 ägg, 125 g kvarg eller kesella lätt, 1
Ha i fyllningen i det förgräddade pajskalet. Blanda mjölsorterna och tillsätt sedan kesellan. När du känner dig nöjd med smaksättningarna så häll äggstanningen över kycklingröran i pajskalet
Pajskalet. Lägg cirka hälften av osten i botten på det förgräddade pajskalet. Variera degen och byt ut 1 dl av vetemjölet mot 1 dl grahamsmjöl. Tillsätt 75 g kesella och arbeta raskt ihop allt till en deg. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 12 minuter
Här en paj med pajdeg gjord på kesella. 1 dl grahamsmjöl. 250 g kesella. Tryck ut pajdegen i pajform och grädda pajskalet i 200 grader i 7-8 minuter. 1 dl grahamsmjöl. 250 g kesella
Häll grönsakerna i pajskalet. Häll det över grönsakerna och osten i pajskalet. Förgräddat pajskal…. 1 dl grahamsmjöl. 1 dl kall kesella. 1 dl grahamsmjöl. 1 dl kall kesella
Lägg svampblandningen i pajskalet. Vispa ihop kesella, färskost och ägg till en jämn smet. Förgrädda pajskalet i 10–15 minuter, tills det börjar få lite färg. 5 dl grahamsmjöl. 2 dl kesella
Dra pannan från plattan oc blanda i keso och fyll sen röran i pajskalet som nu svalnat lite. ♥ 1/2 dl kesella. ♥ 1 dl grahamsmjöl. Jag tar inte åt mig äran för detta recept, hittade det på ICA ♥ 1/2 dl kesella. 1 dl grahamsmjöl
Tillsätt kesella och blanda till en deg. 2 1/2 dl vetemjöl (jag brukar ta hälften grahamsmjöl). 3/4 dl kesella lätt. Häll blandningen i pajskalet och grädda i ugnen(200 grader) i 25-30 minuter tills den stelnat. 2 1/2 dl vetemjöl (jag brukar ta hälften grahamsmjöl). 3/4 dl kesella lätt
Fyll pajskalet med kycklingblandningen. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop till en deg. 1,5 dl grahamsmjöl. 0,75 dl kesella/kvarg. Nagga pajskalet och grädda i 10 min. Klart =) 1,5 dl grahamsmjöl. 0,75 dl kesella