) Väldigt gott även om jag tyckte att pajbotten kunde ha varit lite tunnare. )LCHF-pajbotten4 st ägg100 g cream cheese (jag använde Philadelphia i 2 och mascarpone i 2, ingen skillnad på resultatet
Allt börjar med en bra botten - pajbotten. En bra paj kräver en bra pajbotten. Denna pajbotten fylldes med en blandning av hackade äpplen, mycket kanel, lite ingefära och en skvätt råsocker
Pajbotten. Pajbotten. Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Pajbotten. Gott och hyfsat enkelt, särskilt om man har en matberedare till degen Den här pajdegen blir faktiskt krispig och kan så klart fyllas med din favoritfyllning
Pajbotten. Share Pajbotten. Godaste pajen. Påsken är över. Många är redan trötta på sill, lax, ägg och lamm. Vissa är säkert trötta även på godis (inte jag
Efter en titt i frysen bestämde jag mig för en spenatpaj à la lchf, dvs utan pajbotten. En intensiv helg med alldeles för lite bloggande är nu över och en ny arbetsvecka är här
Blanda sedan smöret med resten av ingredienserna till pajbotten. Pajbotten. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och använd av detta till att smöra en pajform
Ugn 225°. Kör degen i matbereden. Klä en pajform med degen. Nagga degen med en gaffel. Ställ in i kylskåpet, ca 30 min under tiden fyllningen förbereds
När smeten svalnat, häll den på pajbotten. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept