Pajbotten. Pajbotten. 75 g kesella / kvarg. 75 g kesella / kvarg. Du väljer själv hur kryddstark du vill ha pajen beroende på vilken chilisås du använder och om du kryddar med chiliflakes
Nagga pajbotten. Kesellan gör att pajen inte blir lika frasig. Gör på samma sätt som med den klassiska pajdegen, men tillsätt kesella istället för vatten
Blanda potatismjöl och strösocker med bären och fördela på pajbotten. Rör ihop kesella, florsocker, créme fraiche, äggulor, vetemjöl och citronskal till fyllningen i en bunke
Börja med pajbotten, där jag föredrar matberedare som hjälp med detta moment. Rör ner 1,5 dl kesella (kvarg) och 1 dl crème fraiche (34 % fetthalt använder jag). 1,5 dl kesella
Blanda potatismjöl och strösocker med bären och fördela på pajbotten. Rör ihop kesella, florsocker, créme fraiche, äggulor, vetemjöl och citronskal i en bunke
Börja med pajbotten. 1 dl kesella. nyp ihop smöret och mjölet, arbeta med kesellan ihop till en deg som ska stå i kylen ungefär 30 minuter. 1 dl kesella
Godmorgon. . Denna morgonen så blev det en Kokos cheesecake till frukost, receptet på botten är inte min men jag använde min fyllning som jag använde till den senaste cheesecaken dock lite annorlunda, blev även lite mycket >
CheesecakePajbotten. Rör ihop kesellan med äggen, citronskalet och vaniljsockret. 500 g kesella2 äggrivet skal av en citron1 tsk vaniljsockerSätt ugnen på 175 grader. Häll smeten ovanpå den färdiga pajbotten och grädda i ugnen i 30 minuter