Pajbotten kesella grahamsmjöl recept

2 Spara

Prästostpaj

Förgrädda pajbotten i mitten av ugnen ca 12 min. 1⁄2 dl grahamsmjöl. 3⁄4 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt
12 Spara

Svampkramp

Börja med pajbotten. 1 dl kesella. 25 dl grahamsmjöl. nyp ihop smöret och mjölet, arbeta med kesellan ihop till en deg som ska stå i kylen ungefär 30 minuter. 1 dl kesella. 25 dl grahamsmjöl
3 Spara

Prästostpaj

Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. Förgrädda pajbotten i mitten av ugnen ca 12 minuter. 1/2 dl grahamsmjöl. 3/4 dl Kesella lätt
0 Spara

Prästostpaj

Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg.  Prästostpaj  Ingredienser 6-8 port 75 g smör 2 dl vetemjöl 1/2 dl grahamsmjöl 3/4 dl Kesella lätt Fyllning. Förgrädda pajbotten i mitten av ugnen ca 12 min. 1/2 dl grahamsmjöl
Sökförslag och sidor