Pad gai recept

Gai pad krapow – het thaibasilikakyckling

Gai pad krapow – het thaibasilikakyckling

En het dag som denna bjöd värdparet på thailändsk middag - Gaipad krapow. Gör man sin Gaipad krapow ännu lite starkare så är det inte längre bara en ursäkt att dricka kall öl till, utan snarare ett incitament
Pad Gai

Pad Gai

PadGai är en fräsch wok med kyckling, massa goda grönsaker, hetta, sälta och syra. Detta är en egentolkning av rätten
Thaikväll med Santa Maria!

Thaikväll med Santa Maria!

När kycklingen fått färg tillsätter  du det vispade ägget under sakta omrörning. Pad Himmapan3–4 port300 gr bidd, strimlad lövbiff1 msk matolja1 gul lök, klyftad1 morot, strimlad1 paket (ca 200 g) grön sparris, tinad eller 1 bunt färsk1 påse Oyster & Garlic Wok sauce1 dl cashewnötter, hackade TILLAGNINGBryn den strimlade biffen på hög värme i olja. Paneng Gai på 40 min från grunden eller 20 min med tre varor eller rent av om du har bråttom klarar man det på 10 min. Phad Thai4 portioner1 pkt Rice Noodles4-6 msk olja400 g kycklingfilé, strimlad200 g vitkål, tunt strimlad2 ägg, vispade2 påsar Phad Thai wok sauce1 dl krossade jordnötter TILLAGNINGKoka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen och kyl ner i kallt vatten