Om man vill kan man lägga det i mitten som ett fågelbo. Här är receptet på sista påsktårtan för i år. Mamma hade bakat den och sa att den inte var svårbakad men lite omständig att hålla på med och det är ju alltid lite jobbigt
Allra helst då det söta består av mjölkchoklad och dessa små passar både till att äta som påskgodis men är nog även fina att använda som dekoration av en påsktårta
Just idag var en sån dag och kaffet bestod av favoriten Arvid Nordqvists Selection Colombia Mancali (tack Maria för tipset ) och en bit av Nigellas påsktårta som lämnat över efter påskens firande
Till dessert bjöd jag på en påsktårta. Fågelboet fylldes med chokladägg och marsipankycklingar. Det viktigaste med påsk är för mig ledighet tillsammans med familj och god mat
Precis innan servering fyller du "hålet" på tårtlocket med godisägg av olika storlekar och bryter chokladränderna i olika längder och lägger som kvistar mellan äggen, så får man ett fågelbo på toppen av tårtan
Jag klickade ut dem på en plåt då de skulle dekorera en påsktårta, men vill man ha en högre form på fågelboet så är ett tips att använda en minimuffinsplåt
Receptet och idéen tog jag ur tidningen Till bords - ett recept på en påsktårta som Mia Öhrn bakat. Hon hade inte någon vaniljkräm i sin tårta, med det använde jag i mina för att jag tyckte att det skulle blivit lite för torrt annars