Laxcarpaccion tycker jag är en fräsch och läcker anrättning med sina asiatiska smaker. Kom ihåg att använda fryst lax om ni vill prova på att snabbmarinera de lövtunna bitarna av fisken
Sill i mängder, ägghalvor, lax och massa gott. Så vi blir ca 15 st inkl barn, jag tänkte göra det enkelt för mig så jag har valt bort den traditionella påskmaten och göra ”storkok” istället
Jag dukade upp godsaker som tunnbröd (inte hemgjort denna gång), fyra sorters sill – bland annat årets smak från Abba som är Gin & granskott, ägghalvor med majonäs och räkor, Västerbottenpaj, kall paj med lax räkor och avokado, hemgjorda köttbullar, Bullens Beer Banger, vegansk gravad lax och självklart hemgravad lax
Gårdagens påskmiddag var inte alls någon påskmat utan vi hade bestämt oss för att grilla istället men däremot så hade vi en riktig påsklunch med gravad lax och sill
Jag älskar påskmat. Några av mina favoriter är påskgodis, färskpotatis, tunnbröd, sill, ägghalvor med topping, Västerbottenpaj, kall paj med lax, räkor och avokado, köttbullar och prinskorv och självklart hemgravad lax
Den där påskmaten ja. Äggen är ju påskens huvudperson liksom, men det får oftast sällskap av bland annat Janssons Frestelse, köttbullar, prinskorv, lammstek och lax i olika former