Med rätt tillagningstid, gör det måltiden till en riktigt höjdpunkt Jag tänkte bjuda på ett tips med lammstek som man fyller med några favoritingredienser såsom rosmarin, citron och parmaskinka
Smaken påminner mig om hem, tillbringade föräldrar och familj påsk. Lägg vin fack och massa pulver med varmt vatten och några nålar rosmarin välmående och några blad av mejram
Eftersom det bara var lilla familjen som skulle äta lamm denna påsk så kändes en lammstek alldeles för stor så jag köpte några finfina lammytterfiléer och gjorde potatisgratäng till
Lamm hör också påsken till, och idag på Påskdagen ska det serveras lammstek här hemma. Mald rosmarin är kanske inte så vanligt i kryddhyllan, men ger god smak åt köttbullarna
En perfekt ersättning till lammet på påskbordet. Det här receptet tog jag fram till Aftonbladet som hörde av sig och ville ha ett gäng recept inför en stor påskmatspecial nu inför påsk
Med hjälp av oliver, kapris, rosmarin och vitlök får kycklingen en smak av Grekland. Vi börjar med några förslag på varmrätter och vi har valt att lyfta fram lamm, kyckling och lax lite extra, eftersom det enligt Håkan är det just dessa tre som är mest poppis som påskmat
Ett och annat lamm fick sätta livet till före påskhelgen och hos oss hamnade några av lammdelarna, jag kom över färskt, närproducerat lammkött, både racks, färs och kotletter
Snart är det påsk, redan nästa vecka faktiskt, och traditionen påbjuder lamm på påskbordet. Detta har en mycket enkel förklaring, nämligen att de nordiska lammen inte är slaktfärdiga förrän långt senare på året