Jag bakade världens snabbasteminichokladmuffins och bjöd mina kursare på. Kanske man vill ha en lite mindre muffin än de jumbostora som man kan köpa på kaféer nu för tiden
Goda och värda att bjuda även en icke-intolerant-person på. Att baka gluten- och laktosfritt behöver inte vara särskilt avancerat och det behöver inte smaka så annorlunda mot vanliga bakverk
Jag hade slut påmuffinsformar (hade bara tre kvar) så därför provade jag att lägga smeten i vanliga bullformar, men det blev inte alls bra så de får ni inte ens se på bild, hehe
mjuknar chokladen dåligt kan man ställa in muffinsen någon liten stundpå eftervärmen i ugnen. Lägg på en chokladbit på varje muffins direkt när de kommit ut ur ugnen
När det står varmluftsugn i receptet men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen på din. Efter lite googlande hittade jag ett recept från Leila på banan- och chokladmuffins
När jag bakar kan det emellanåt vara kul att testapå någon ny, riktigt invecklad kaka, som görs i flera olika moment, kräver många ingredienser och dessutom tar lång tid att göra