Med Folkets favoriti Årets kock, Fredrik Lagberg vid rodret och med fokus på svenska smaker äter du helt utan att överdrivaosannolikt gott i den guld-gråa slottsmatsalen
Då ska vi se då, vi har litemat, dryck och bilderpå lager som står i kö för att få komma med. Receptet hittade Håkan ijuli-numret av "Allt om mat" och endast en litenförändring gjordes när lite mer salt tillsattes
Då förvånas man inte över min oförställda glädje när det dyker upp nya sorter på Systembolaget. Den som även sporadiskt följer denna blogg känner tillminpassion för sherry
Jag hade plockat ihop en sallad med färska grönsaker från min varmbänk på balkongen, grillat små asiatiska spett och knepat ihoptillbehöri form av kimchi och en gurkinläggning
- späder detta medmatlagningsgrädde och sänker värmen,. Det är den som piffar upp det hela, som skiljer den här måltiden från något man hämtat på ett snabbmatställe
Om du vill göra rätten matigaremedpotatis, så koka den tärnade potatiseni vatten tills den mjuknat, häll av vattnet och lägg ipotatisen bland musslorna innanservering
Misopastahittar du i en vanligmataffärpå hyllan för utländsk mat. Finhackavitlök och ingefära, lägg i en skål tillsammansmedövrigaingredienser och blanda väl
Vad sägs om matmuffinsmed bacon, purjo och chèvreost, tunnbrödrullar med räkröra, tandpetare med ost, oliver och kryddigakorvbitar plus värme i form av sherryspetsad buljong med alfabetspasta
Så när vi såg ipåskas blev det litematnörderi och dessutom gav han mig en finfin present. Ipåskas lyckades jag få till en träff medminbarndomskompis Karl