Stek påmedelhög värme i smör så att de får rejält med färg. På burgarna hade jag också massor av stekt lök (ÄLSKAR), västerbottensost och isbergssallad men det går såklart att byta ut till vad man än gillar
Igår blev det kvällsmat i skuggan och på tallriken serverades det färsbiffar med sting. Till hamburgaremed picklad gurka/rödlök och chili och någon chilimajonäs och grönsallad tror jag att jag ska göra nästa gång
Jag har ett standardrecept när det gäller köttfärs, det används på köttbullar, frikadeller, pannbiffar, hamburgare (om det inte är lyxvarianten på högrev) och köttfärslimpa
Tänk på att platta till dem, för de kommer dra ihop sig något. I går hade vi bestämt oss för att göra egna hamburgaremed hemlagad hamburgerdressing, och jag hade gjort klart hamburgersmeten och dressing
Hamburgare i Ciabatta med tzatziki och halloumi blev en av våra favoriter på grillen under sommaren. Kul med lite variation på de traditionella hamburgarna och det känns mycket mer somrigt med ciabtta och tzatziki
Lägg färsen på Degunderlaget och kavla ut till pannbiffar (fyll Brödkaveln med vatten). Gästerna har, när de har inviterats, ombetts att ta med sig lite grillmat (inte bara grillkorv)
- Rostbiff (kött i hel bit som steks i ugn med salt, peppar)- Tjälknöl (helt fryst kött steks från fryst på svag värme, koka saltlag med salt och pepaprkorn och låt det färdigstekta köttet ligga i saltlagen ett par timmar)- Stekt kött - biff/lövbiff etc i färdiga bitar- Köttbullar/köttfärslimpa/hamburgare (vilt-/nötfärs, risdryck/vatten, po-fiber, salt, peppar)- Woka strimlat kött eller viltskav, salt, peppar