Bred ut smeten på bottnarna med en kniv för att få den spetsiga formen. Dessa biskvier sopar banan på allt gott jag ätit i bakväg så ska ni baka något, gör dessa
Spritsa bottnarna på bakplåtspapper med en rund tyll. ) Här får ni ett recept påbiskvier också. Det här blir mitt sista inlägg före jul, så God Jul på er alla
Lägg massa i en spritspåsemed rund tyll och spritsa ut små rundlar på en plåt klädd med bakplåtspapper, de ska vara ungefär stora som en femkrona, då de kommer flyta ut en aning under gräddning
Idén fick jag efter en promenad med en kompis som stoppade ett nypon i munnen och berättade att hon alltid beställde nyponsoppa som dessert på restauranger
Vi bjöd på lunch bestående av beef chili med tortillabröd, grönsaker, bönor och röror. ) Tyvärr glömde jag helt att ta bilder på de gulliga dekorationerna, men en bild på de vackra rosorna som pryder bordet blev det i alla fall
Riv mandelmassanpå ett rivjärn och blanda sedan med sockret och äggvitorna. Spritsa med slät tyll (alternativt klipp bara av en bit påspritspåsen) smeten på plåtar med bakplåtspapper
Klicka på fyllning och drm skeden med det djupa mot biskvien så det blir fina och jämna toppar. I fredags gjorde jag min sista dag på mitt sommarjobb, har jobbat hela sommaren men har varit så roligt och inte det minsta jobbigt
Spritsa ut dina bottnar på en plåt med bakplåtspapper. Dock tror jag att alla som är glutenallergiker är rätt trötta på att alltid få biskvier serverat på caféer och liknande
Rör ner resten av chokladen så den med smälter, på så sätt tempereras chokladen, den behåller glans samt att den inte är så varm när smörkrämen ska doppas