Det är väl en tolkningsfråga ifall den kan kallas lchf-kaka eftersom den innehåller päron. Jag hällde i en skvätt rödvin när jag fräste päronklyftorna, det kan man lämna bort ifall man vill, men gott blev det
Strö på lingon, päron och mandel. 1fasta päron, i bitar. Grädda i ugnens nedre del, ca 35 minuter eller tills kakan fått vacker färg, kanterna är fasta och mitten är mjuk som en kladdkaka. TipsTillsätt 1–2 tsk nymortlad kardemumma eller kanel i smeten för en kryddig kaka
Tillsätt kardemumma och päron precis som i vårt recept som smaksättning. Om du vill kan du glasera kakan med litet florsocker utrört med litet vatten och strö litet rårivna päron över ytan
Kavla ut den till en avlång kaka och rulla ihop den hårt till en rulle. Den här vetekransen med härlig smak av kardemumma och fin saftighet av rårivna päron är väl värd att pröva