)Bilderna vart kankse inte de bästa, men biskvierna var goda. Testade att göra päron & hallon biskvier, personligen tyckte jag att päron vart godast =)För 30 st normal stora eller ca 45-50 mindre som jag gjordeBottnarna450 g mandelmassa 3 st äggvitor1 ½ dl strösockerSmörkräm300 g margarinca 3 dl florsocker 1 tsk vaniljsockerValfri smak ( Jag gjorde halv satts smörkräm och hade då i 1 tsk päronessens & i den andra delen hade jag 1 ½ tsk hallonessensGarnering300 g mörk blockchokladev strösselVispa äggvitan tille tt löst skum. 1 tsk päronessens
Varva konserverade päron med bitar av mandelbiskvier med mascarponekrämen i glas. Mandelbiskvier. Spritsa ut massan i ca 20 biskvier och grädda i 10-12 min
När vi åkte hem så körde vi förbi i rödåsel och tittade på jul utsmyckningarna som en villaägare ha ängat sig åt att hänga upp, tänk ett päron till farsan firar jul så förstår ni hur mycket julbelysning det va
Jag valde deras nötrostade päron med chokladglass och hasselnötter, Manda valde varm nyponsoppa med vaniljglass och biskvier, Kevin valde deras kanelstekta äpple med äppelsorbet, kanelparfait och havrefras och Michelle den klassiska crème brulee