Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Börja med fyllningen. Blanda med dijonsenap och persilja i en skål. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Smaksätt med gelé, konjak, salt och svartpeppar
vispgrädde. Låt koka upp och smaka av med gelé, eventuellt lite salt och peppar. Vill du ha tjockare sås, red av med lite redningsmjöl Servera med gelé, sockerärtor och pressad potatis
Rulla ihop och fäst med tandpetare. Ta vara på spadet och gör en gräddsås av det. Lyft upp rulladerna och lägg över i en stekgryta tillsammans med resten av den finhackade löken
För en tid sedan gjorde jag ganska smaklösa chokladbollar, och jag har ju sedan en tid börjat med resistent stärkelse i form av potatismjöl, så jag tänkte varför inte kombinera
Servera oxrulladernamed gelé, sockerärtor och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Gör nu gräddsåsen i samma kastrull. Fäst dem med tandpetare eller grillspett. Bryn rulladerna i stekpanna med smör på hög värme och lägg sedan ned dem i en stor kastrull
Oxrulladermed bästa gräddsåsen. Oxrulader med bilderna först. Lövbiff som halveras och kryddas och fylls och bryns i smör och får koka länge nog i pannan så de blir möra som attan och sedan får bada i gräddsås