Oxrullader med gräddsås vispgrädde recept

Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Börja med fyllningen. Blanda med dijonsenap och persilja i en skål. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Smaksätt med gelé, konjak, salt och svartpeppar
Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader100 g rökt sidfläsk 1 gul lök 1 dl ättiksgurka, strimlad 0,5 dl skånsk senap 8 skivor innanlår, av nöt (ca 600 g) 1 msk smör salt peppar 2 dl rött vin 2 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé

Oxrullader i gräddsås

Saftiga oxrulladermed en fyllning av bacon, purjolök och persilja i en god gräddsås. Fräs i en stekpanna med lite smör
Per Morbergs oxrullader med gräddsås

Per Morbergs oxrullader med gräddsås

vispgrädde. Låt koka upp och smaka av med gelé, eventuellt lite salt och peppar. Vill du ha tjockare sås, red av med lite redningsmjöl Servera med gelé, sockerärtor och pressad potatis
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gräddsås 0 st buljong , från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond , koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé Köp receptet Näringsvärde Kcal
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser Gräddsås 0 st buljong från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé
LCHF - Oxrullader med gräddsås

LCHF - Oxrullader med gräddsås

Salta, peppra och rulla ihop - börja i hörnet med fyllningen. Gräddsås. Låt koka upp och smaka av med eventuellt lite mer salt och peppar
Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrulladermedmedelhavsfyllning - utbankad lövbiff fylld med soltorkade tomater, tapenade, färskost, vitlök och parmesan i gräddsås
Mamma Traudes oxrullader

Mamma Traudes oxrullader

Rulla ihop och fäst med tandpetare. Ta vara på spadet och gör en gräddsås av det. Lyft upp rulladerna och lägg över i en stekgryta tillsammans med resten av den finhackade löken
Diabetesbollar

Diabetesbollar

För en tid sedan gjorde jag ganska smaklösa chokladbollar, och jag har ju sedan en tid börjat med resistent stärkelse i form av potatismjöl, så jag tänkte varför inte kombinera

Fyllda oxrullader med gräddsås

vispgrädde. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar. Rulla ihop och fäst med tandpetare

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Servera oxrulladernamed gelé, sockerärtor och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré

Oxrullader med pressad potatis

Gör nu gräddsåsen i samma kastrull. Fäst dem med tandpetare eller grillspett. Bryn rulladerna i stekpanna med smör på hög värme och lägg sedan ned dem i en stor kastrull

Oxrulader med gräddsås

Oxrulladermed bästa gräddsåsen. Oxrulader med bilderna först. Lövbiff som halveras och kryddas och fylls och bryns i smör och får koka länge nog i pannan så de blir möra som attan och sedan får bada i gräddsås