Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Garnera med timjan. Bred 2 msk senap på köttskivorna. Tillsätt vatten, sås och 1 msk senap i pannan. 3 msk dijonsenap. 3 dl Kelda® klassisk gräddsås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås. 1 dl vatten 3 dl Kelda® klassisk gräddsås
Rulla ihop och fäst med tandpetare. Ta vara på spadet och gör en gräddsås av det. Lägg ut lövbiffsskivorna och stryk på senap, fördela en nypa hackad lök på varje lägg sedan på fläsk och smörgåsgurka
Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Servera oxrulladernamed gelé, sockerärtor och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
En av mina absoluta favoriträtter är oxrullader, traditionella, helt ordinära oxrulladermed mängder av gräddsås, potatis, gelé och gärna blancherade sockerärtor
Maten är mycket god och vällagad och ger hemtrevliga och gammaldags pilsnerfilm med Bullen Berglund och Dagmar Ebbesen-vibbar, samtidigt som inredningen är modernt ljus och avskalad
Fäst med en tandpetare. Salta och peppra skivorna och bred på senap. Hetta upp matfett i en gryta eller stekpanna med lock, lägg ner rulladerna och bryn dem väl runt om