Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Börja med fyllningen. Blanda med dijonsenap och persilja i en skål. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Smaksätt med gelé, konjak, salt och svartpeppar
Låt koka upp och smaka av med gelé, eventuellt lite salt och peppar. Vill du ha tjockare sås, red av med lite redningsmjöl Servera med gelé, sockerärtor och pressad potatis
Söndagsmiddag med hjälp av ett Morberg-recept. Rulla ihop till en rullad och fäst ihop med tandpetare. Låt koka ihop och smaksätt slutligen med någon msk vinbärsgelé
Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Servera oxrulladernamed gelé, sockerärtor och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
En av mina absoluta favoriträtter är oxrullader, traditionella, helt ordinära oxrulladermed mängder av gräddsås, potatis, gelé och gärna blancherade sockerärtor
Gör nu gräddsåsen i samma kastrull. Fäst dem med tandpetare eller grillspett. Bryn rulladerna i stekpanna med smör på hög värme och lägg sedan ned dem i en stor kastrull
Börja med fyllningen. Blanda med dijonsenap och persilja i en skål. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Smaksätt med gelé, konjak, salt och svartpeppar