FYLLNING. Stek oxrulladerna i smör. Fördela baconfyllningen på lövbiffarna och rulla ihop. Fyllning. Lägg i oxrulladerna och låt allt sjuda i ungefär 5 minuter
Sen kommer den svåraste biten, att rulla ihop dem så inte fyllningen åker ut. Rulla dem därefter i lite vetemjöl, och sen är det bara till att bryna dem - ta kortsidorna först så åker mindre av fyllningen ut
Salta, peppra och rulla ihop - börja i hörnet med fyllningen. LCHF - Oxrullader med gräddsås. God helgmat blev det då vi passade på att köpa lövbiff som gick ut samma dag, inget fel på det köttet
Fransk bacon, lard, som fyllningen ska innehålla, hittar jag inte i de vanliga matbutikerna, så jag köper alspånsrökt sidfläsk istället – vansinnigt gott
Jag gjorde oxrullader med massor av sås och pressad potatis och Mannen fixade rullen. Mandarinklyftor är den klassiska fyllningen men prova gärna med annan frukt eller bär, t