Red av med maizena om du vill ha tjockare sås. Skär löken i klyftor och morötterna i stavar, ca 5 cm långa. Bred på senap, lägg på en baconskiva, en lökklyfta och 2 morotsstavar och en cornichon. 8 lövbiffar
Red av såsen med lite maizenamjöl som du rör ut i lite vatten. Det tar lite tid att koka oxrullader, men det blir så gott och de sköter sig i princip själv på spisen
Smaka av med balsamico vinäger, salt och peppar. Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan eller liknande. Stek oxrulladerna i en stekpanna på medelhög temperatur i smör och olja
Måste dela med mig av vår goda lördagsmiddag. Oxrullader i krämig sås, så himla gott. Jag tog bara dijonsenap, bacon och kräm av soltorkade tomater men man kan ju tex även fylla med ost om man vill det
Skär fläsket i stavar och banka ut lövbiffarna lite på en skärbräda. Här är ett av dessa recept. Bred på en tesked dijonsenap på varje lövbiff och salt och peppra på
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen