Oxfilé wellington ost recept

Oxfile Wellington

Oxfile Wellington

tillsätt ½ dl mjölk (kanske mer om det blir för tjockt) och tillsist hade Anders i ca ½ dl riven parmesan ost
Oxfilé Wellington, serveras med rödvinssås

Oxfilé Wellington, serveras med rödvinssås

Oxfilé. Putsa oxfilén och skär i portionsstora tournedos. När 10 minuter återstår, strö på ströbröd blandat med riven ost. 625 g oxfilé. 1-2 dl riven ost. Oxfilé 625 g oxfilé 400 g smördeg 1 ägg, uppvispat 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar, nymald 1 msk smör 10 gröna sparrisar. Hasselbackspotatis 12 potatisar, medelstora 0,5 dl smör, smält 1 tsk salt 3 msk ströbröd 1-2 dl riven ost

Biff Wellington med tryffelmos!

Inbakad oxfilé är riktigt gott, här med potatismos smaksatt med parmesan och tryffelolja och en jättegod björnbärssås
God fortsättning på er alla!

God fortsättning på er alla!

Till varmrätt provade jag att göra portionsvarianter av klassikern Beef Wellington, en smördegsinbakad oxfilé

Gott nytt 2012!

Vår variant av oxfiléWellington. Det smakade verkligen helt fantastiskt med asiatisk råbiff, kall grönärtsoppa med vaktelägg och gazpacho med ostron
PIZZA MED OXFILÉ

PIZZA MED OXFILÉ

På min pizza hade jag tomatpuré, oxfilé, bacon, ost, champinjoner och salladslök. Freeeedag och här kommer ett återvinningstips på den där överblivna oxfilén från gårdagens middag
Frukost

Frukost

I dag skulle jag givit mig i kast med klassikern oxfiléWellington med madeirasås men då vi får oväntat besök har jag bestämt mig för att ta det säkra före det osäkra och i stället laga den underbara fisklasagnen men eftersom jag redan skrivit om den på bloggen så tänkte jag beskriva vår helgfrukost för er i stället

RAVIOLI HEMMAGJORD

VALENTINS DAG, OXFILÉWELLINGTON. Servera genast med en god riven ost på. Har ni testat att göra egen ravioli