Ostfylldaviltfärsbiffar. / Anki och Håkan Ostfylldaviltfärsbiffar. Sedan vi öppnade upp vårt kök för allmänheten så har vi uppmärksammat en del intressanta fenomen om oss själva som vi inte tidigare har skänkt en tanke åt
1. Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta och skär potatisen i klyftor och lägg dem på en plåt. Blanda potatisen med olivolja, dragon, salt och peppar och sätt in i ugnen ca 25- 30 min
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tvätta och skär potatisen i klyftor och lägg dem på en plåt. Blanda potatisen med olivolja, dragon, salt och peppar och sätt in i ugnen ca 20-25 min
Självklart blev det färsbiffar, här smaksatta med jalapeno och massvis av lök och kryddor. Baconlindade vattenkastanjer, (sjukt gott) ostfyllda carli grönpaprikor, tzatziki, tunnbrödschips och het tomatsalsa